Over Ons2018-01-24T15:25:58+00:00

VCL Uitzenden onderdeel van Veiligheidscentrum Limburg BV

VCL Uitzenden is onderdeel van Veiligheidscentrum Limburg, een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met veiligheid. Van het verkopen van veiligheidshesjes tot het geven van cursussen op elk mogelijk gebied.

VCL Uitzenden specialiseert zich in het uitzenden van veiligheidspersoneel. Hierbij kunt u denken aan functies als brandwachten en beveiligers; maar ook veiligheidskundigen of verkeersregelaars behoren tot de mogelijkheden.

Werkgevers
Voor personeel met de juiste papieren en kennis kiest u voor VCL Uitzenden. Wij bieden u alleen diegene aan waarvan wij zelf overtuigd zijn dat het toppers zijn. Voor ons staat kwaliteit boven kwantiteit. Het gaat tenslotte om veiligheidsfuncties en daarvoor zijn alleen de beste geschikt.

Werknemers
Wij willen u waardering, voldoening & stabiliteit bieden. Doordat wij veel waarde hechten aan een persoonlijke aanpak en wij veel tijd steken in persoonlijke gesprekken, leren wij u goed kennen. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat u bij een opdrachtgever komt die goed bij u past.

Opleiding

Omdat VCL Uitzenden een onderdeel is van Veiligheidscentrum Limburg zijn er tal val mogelijkheden tot het volgen van cursussen en/of omscholing om zo een nieuw impuls te geven aan uw loopbaan. Dus zit u thuis met geen uitzicht op een baan of wilt u gewoon een nieuwe weg inslaan reageer dan nu op onze vacatures!

Wij investeren in de persoonlijke begeleiding en ontwikkeling door het bieden van hulp bij sollicitaties, cursussen en opleidingen.

 

Actuele vacatures