EHBO’ers2018-02-21T11:20:07+00:00
Terug naar alle diensten

EHBO’ers

Naast de BHV-ers en BHV ploegleiders biedt Veiligheidscentrum Limburg ook diverse EHBO’ers aan. De afkorting EHBO staat voor eerste hulp bij ongelukken. Met EHBO probeer je om verdere lichamelijke schade aan het slachtoffer te voorkomen totdat hij/zij in handen is van deskundige hulp. Bij kleine ongelukken is meestal geen professionele hulp nodig.  Veiligheidscentrum Limburg kunt u voorzien van EHBO’ers.

Wilt u meer informatie over onze diensten en tarieven?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Eerste hulp bij ongevallen of eerste hulp bij ongelukken (EHBO), tegenwoordig bekend onder de naam spoedeisende hulpverlening bij slachtoffers, is hulp die door leken geboden kan worden in afwachting van professionele eerstehulpverleners, zoals de ambulancezorgverlening. EHBO wordt verleend in elke situatie waar (levensbedreigende) letsels en stoornissen zijn opgetreden, maar ook kleinere letsels kunnen door EHBO’ers worden behandeld.

Wij bemerken dat er bij de klanten vaak onduidelijkheid bestaat over de eisen en voorwaarden voor inzet van EHBO’ers.  Uiteraard  bieden wij u graag advies op maat; om samen te bekijken welke EHBO’ers voor uw situatie geschikt is.

Meer informatie over onze safety en security oplossingen?

Wilt u meer informatie over onze diensten en tarieven?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bel mij terug

Meer informatie?

Laat uw naam & telefoonnummer achter & wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Bel mij terug