BHV & ploegleider2018-02-21T11:12:12+00:00
Terug naar alle diensten

BHV & ploegleider

Veiligheidscentrum Limburg kan u helpen, ongeacht de grootte van uw organisatie of bedrijf, BHV medewerkers of BHV ploegleiders te leveren en wanneer nodig de medewerkers te voorzien van opleidingen. De wet schrijft voor dat ieder bedrijf, hoe groot dan ook, BHV-ers moet hebben. Deze BHV-ers weten hoe ze moeten reageren bij noodgevallen en bedrijfsongelukken. Veiligheidscentrum Limburg kan diverse vormen van BHV personeel leveren zoals een BHV hulpverleners of BHV ploegleiders.

Wilt u meer informatie over onze diensten en tarieven?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Een BHV-er is opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid te brengen. Zo weet een BHV-er hoe hij mensen uit een brandend gebouw moet krijgen en hoe hij bij een ongeval eerste hulp moet verlenen. Een BHV-er kan bijvoorbeeld mensen reanimeren en verbanden aanleggen.

Elk bedrijf of organisatie is verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van interne bedrijfshulpverlening. Dat kan op verschillende manieren.

Bij het bepalen van de manier van bedrijfshulpverlening en het aantal BHV-ers moet rekening gehouden worden met de grootte van het bedrijf en de risico’s die bij het betreffende bedrijf horen.

VCL bied de volgende soorten BHV-ers aan:

  • BHV Basis
  • BHV Ploegleider

Wij bemerken dat er bij de klanten vaak onduidelijkheid bestaat over de eisen en voorwaarden voor inzet van BHV-ers.  Uiteraard  bieden wij u graag advies op maat; om samen te bekijken welke BHV-ers voor uw situatie geschikt is.

Meer informatie over onze safety en security oplossingen?

Wilt u meer informatie over onze diensten en tarieven?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bel mij terug

Meer informatie?

Laat uw naam & telefoonnummer achter & wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Bel mij terug