OVER ONS

Uw specialist op het gebied van veiligheid!

VCL Uitzenden is onderdeel van Veiligheidscentrum Limburg, een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met veiligheid. Van het verkopen van veiligheidshesjes tot het geven van cursussen op elk mogelijk gebied. VCL Uitzenden specialiseert zich in het uitzenden van veiligheidspersoneel. Hierbij kunt u denken aan functies als brandwachten en beveiligers; maar ook veiligheidskundigen of verkeersregelaars behoren tot de mogelijkheden.

Omdat VCL Uitzenden een onderdeel is van Veiligheidscentrum Limburg zijn er tal val mogelijkheden tot het volgen van cursussen en/of omscholing om zo een nieuw impuls te geven aan uw loopbaan. Dus zit u thuis met geen uitzicht op een baan of wilt u gewoon een nieuwe weg inslaan reageer dan nu op onze vacatures!

Wij investeren in de persoonlijke begeleiding en ontwikkeling door het bieden van hulp bij sollicitaties, cursussen en opleidingen.

Werkgevers
Voor personeel met de juiste papieren en kennis kiest u voor VCL Uitzenden. Wij bieden u alleen diegene aan waarvan wij zelf overtuigd zijn dat het toppers zijn. Voor ons staat kwaliteit boven kwantiteit. Het gaat tenslotte om veiligheidsfuncties en daarvoor zijn alleen de beste geschikt.

Werknemers
Wij willen u waardering, voldoening & stabiliteit bieden. Doordat wij veel waarde hechten aan een persoonlijke aanpak en wij veel tijd steken in persoonlijke gesprekken, leren wij u goed kennen. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat u bij een opdrachtgever komt die goed bij u past.

VEILIGHEIDSCENTRUM LIMBURG

Veiligheidscentrum Limburg is opgericht in september 2012 uit een splitsing van De Vries Brandbeveiliging & Opleidingen uit Nuth. Om nog meer focus te leggen op trainingen op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord is de Arbo- en Opleidingen tak van De Vries Brandbeveiliging uit Nuth is een nieuwe onafhankelijke zelfstandige organisatie Veiligheidscentrum Limburg ontstaan.

Wij beschikken over de grootste indoor trainingscomplexen van Limburg gezamenlijk 2100 m2 groot met twee indoor oefenbanen. Er zijn meerdere volledig ingerichte leslokalen en twee trainingszalen van meer dan 200 m2 voor grotere groepen voor workshops en lezingen. Er is een parkeergelegenheid voor wel meer dan 100 auto’s. Veiligheidscentrum Limburg heeft twee kantines met luxe hoogwaardige catering. Het trainingscomplex is zeven dagen per week beschikbaar, zowel overdag als in de avonduren. Veiligheidscentrum Limburg: Ervaring leert..!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is Veiligheidscentrum Limburg wederom opgesplitst in diverse specialisaties. Ieder gebied (arbo, beveiliging, opleidingen, uitzenden, verhuur & webshop) beschikt over haar eigen vakmensen. Door een juiste samenwerking kan Veiligheidscentrum Limburg u een totaalpakket aanbieden.

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!