EHBO’ERS

Naast de BHV-ers en BHV ploegleiders biedt Veiligheidscentrum Limburg ook diverse EHBO’ers aan. De afkorting EHBO staat voor eerste hulp bij ongelukken. Met EHBO probeer je om verdere lichamelijke schade aan het slachtoffer te voorkomen totdat hij/zij in handen is van deskundige hulp. Bij kleine ongelukken is meestal geen professionele hulp nodig.  Veiligheidscentrum Limburg kunt u voorzien van EHBO’ers.

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of tarieven?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail of direct met een van onze medewerkers via het telefoonnummer (0031) 45 524 8280.

Eerste hulp bij ongevallen of eerste hulp bij ongelukken (EHBO), tegenwoordig bekend onder de naam spoedeisende hulpverlening bij slachtoffers, is hulp die door leken geboden kan worden in afwachting van professionele eerstehulpverleners, zoals de ambulancezorgverlening. EHBO wordt verleend in elke situatie waar (levensbedreigende) letsels en stoornissen zijn opgetreden, maar ook kleinere letsels kunnen door EHBO’ers worden behandeld.

Wij bemerken dat er bij de klanten vaak onduidelijkheid bestaat over de eisen en voorwaarden voor inzet van EHBO’ers.  Uiteraard  bieden wij u graag advies op maat; om samen te bekijken welke EHBO’ers voor uw situatie geschikt is.

TERUG NAAR ALLE DIENSTEN

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!